carpinteria de aluminio en barcelona

HERMANOS ALMANSA

DES DE 1976

La nostra empresa

El seu afany de superació i el seu esperit emprenedor, li proporcionen un increment d'activitat que dóna lloc a l'obertura de noves botigues i possibilita que la marca Hermanos Almansa es doni a conèixer en diferents punts de la província de Barcelona. A més de propiciar cinc trasllats en els següents anys (els més rellevants, carrer Pare Mañanet i el polígon de la Ferrería). És al febrer de 2008 quan la fàbrica i les oficines centrals de l'empresa se situen en les noves instal·lacions de el Polígon de Ca Miláns a Montcada i Reixach (Barcelona).

hermanos almansa

Espíritu emprendedor

Su afán de superación y su espíritu emprendedor, le proporcionan un incremento de actividad que da lugar a la apertura de nuevas tiendas, lo que hace posible que la marca Hermanos Almansa se de a conocer en distintos puntos de la provincia de Barcelona.

Este aumento de la actividad también requiere que se produzcan cinco traslados en los años siguientes (entre estos cambios los más destacados son a la calle Padre Mañanet y al Polígono de la Ferreria), hasta que en febrero de 2008 la fábrica y las oficinas centrales de la empresa se ubican en las nuevas instalaciones del Polígono de Can Milans en Montcada y Reixach (Barcelona).

carpinteria de aluminio

Amplia gama de artículos de alta calidad y atención personalizada

La nostra màxima és oferir una àmplia gamma d'articles d'alta qualitat, acompanyada d'una atenció personalitzada i un acurat tracte al client, la qual cosa ens permet superar l'estàndard de qualitat de molts fabricants, distribuïdors i instal·ladors d'aquesta mena de tancaments.

A més, el fet de concentrar els nostres recursos i coneixements en una mateixa àrea de negoci, ens permet investigar de manera constant i aportar als nostres productes la tecnologia més avesada.

Hermanos Almansa és, en l'actualitat, el nom d'una marca que gestiona una xarxa comercial dedicada a la venda i instal·lació de portes, finestres i tot tipus de tancaments d'alumini, sempre de la mà de materials que garanteixen un producte de qualitat.

La qualitat, la nostra filosofia

A Fusteria d'Alumini Germans Almansa tenim com a filosofia la qualitat. Per això treballem amb proveïdors que ens garanteixen una bona matèria primera per fabricar els nostres productes.

També ens preocupa la millora contínua i per poder continuar millorant hem aconseguit la certificació de qualitat ISO 9001 amb l'objectiu de gestionar tots els processos de la nostra empresa de manera correcta i efectiva.

A més, amb l'objectiu d'obtenir el marcatge CE de Conformitat Europea per als nostres productes, estem realitzant els assaigs necessaris per determinar la resistència de les nostres sèries de fusteria i poder millorar-les amb el temps.

Sol·licitar pressupost