Serie Elevable

Sèrie de fusteria corredissa-elevable de trencament de pont tèrmic especialment dissenyada per a grans tancaments. Amb diverses opcions d’obertura amb dues fulles, tres fulles amb obertura pels extrems i quatre fulles amb obertura tant pel centre com pels extrems. De manera opcional, es pot utilitzar un marc de tres carrils per a tres o sis fulles.

Trencament de puente térmico

La diferència entre la sèrie de trencament de pont tèrmic i la convencional és que cada perfil està compost de dos perfils d’alumini units per dos perfils tèrmics de poliamida 6.6 reforçada, al seu torn, amb un 25% de fibra de vidre.

ELEVABLE

Bicolor

Un altre avantatge de les sèries de trencament de pont tèrmic, és que en estar partit el perfil en dues parts una interior i una altra exterior l’acabat de cada part pot ser diferent. D’aquesta manera, tindríem un perfil bicolor que podria adaptar-se a les necessitats estètiques de la façana exterior de l’edifici i a la decoració interior de cada estada de l’habitatge.

Qualitats

  • L'assemblatge dels perfils és en biaix de 45è per esquadres d'alumini i segellament en totes les unions, amb dues esquadres d'alineació en cada biaix de les fulles.
  • L'estanquitat de la sèrie està garantida per la pelfa del perfil d'encreuament amb sistema fineseal en incloure una làmina de plàstic en el centre de la pelfa que li dóna major resistència a l'aire. Les fulles queden hermèticament tancades contra el marc gràcies a les gomes que tenen en la part superior i inferior i a les quals hi ha en els laterals del marc. Totes les juntes de goma estan realitzades en EPDM, un material d'alta resistència.
  • Els ferratges utilitzats són tots de primera qualitat provats i certificats, En cada fulla s'utilitza una cremona multipunto que permet tres o quatre punts de tancament segons les dimensions de la fulla. Les fulles es llisquen sobre un carro de quatre rodes que pot resistir fins a 200 kg. Aquest carro en accionar la cremona fa el moviment que baixa la fulla i la tanca hermèticament, o bé la fa pujar per a poder obrir-la.
  • Els perfils estan realitzats amb alumini de primera fusió amb aliatge 6063 i duresa T-5. La dimensió de marc és de 105 mm de fons i 46 mm d'alt, la grandària de la fulla és de 43 mm de fons i 86 mm d'alt, amb un gruix de 1,6 mm.
  • L'acabat dels perfils està certificat pels corresponents segells de qualitat; el lacatge amb el segell QUALICOAT que garanteix un mínim de 60 micres i l'anoditzat amb el segell EWAA-EURAS que garanteix un mínim de 15 micres.

Dimensions

  • La capacitat d'envidrament de la sèrie és de 10 mm de mínim a 26 mm de màxim amb la corresponent junta d'envidrament.
  • Les dimensions màximes recomanades són de 3000 mm d'ample x 2600 d'alt per fulles. Amb un pes màxim recomanat per fulla de 200 kg.