Serie Fornells 700

Sèrie de fusteria corredissa amb diverses opcions d’obertura amb dues fulles, tres fulles amb obertura pels extrems o el centre i quatre fulles amb obertura, tant pel centre com pels extrems. També es pot fabricar en tres fulles amb tres carrils.

Qualitats

  • L'assemblatge dels perfils és en biaix de 45è per esquadres d'alumini i segellament en totes les unions amb dues esquadres d'alineació en cada biaix de les fulles.
  • L'estanquitat de la sèrie està garantida per la pelfa amb sistema fineseal que en incloure una làmina de plàstic en el centre de la pelfa, li dóna major resistència a l'aire.
  • Els ferratges utilitzats són tots de primera qualitat provats i certificats. En les finestres hi ha un tancament d'un punt per fulla que pot resistir 20.000 cicles d'ús i en les balconeras, a més, porten un tirador en la fulla de més ús. També existeix l'opció en aquesta sèrie de substituir el tancament per una cremona multipunto que permet dos punts de tancament en finestra i tres en balconeras. Les rodes estan fabricades amb alumini i resina torneada, en la qual s'insereix un rodament d'agulles d'acer d'alta qualitat amb eix d'acer resistent a la corrosió, són regulables i tenen una resistència de fins a 150 kg.
  • Els perfils estan realitzats amb alumini de primera fusió amb aliatge 6063 i duresa T-5. La dimensió de marc és de 70 mm de fons i 44 mm d'alt, la grandària de la fulla és de 26 mm de fons i 62 mm d'alt, amb un gruix de 1,3 mm .
  • L'acabat dels perfils aquesta certificat pels corresponents segells de qualitat; el lacatge amb el segell QUALICOAT que garanteix un mínim de 60 micres i l'anoditzat amb el segell EWAA-EURAS que garanteix un mínim de 15 micres.

Dimensions

  • La capacitat d'envidrament de la sèrie és de 4 mm de mínim a 20 mm de màxim amb la corresponent junta d'envidrament.
  • Les dimensions màximes recomanades són de 2500 mm d'ample x 2200 d'alt en dues fulles. Amb un pes màxim recomanat per fulla de 90 kg.